Region

Svet

Marijana Mateus: Osećam se moćno u društvu biznismena, moć je najjači afrodizijak!

Marijana Mateus važi za jednu od najfatalnijih žena u domaćoj javnoj sceni, i kako se čini, njoj ta titula veoma laska. Muškarci koji joj non stop prilaze joj ne smetaju, jer kako otkriva, oseća se moćno u društvu biznismena.

Marijana Mateus: Osećam se moćno u društvu biznismena, moć je najjači afrodizijak!



Poslednje spekulacije koje se tiču Marijane Mateus su te da je na biznis forum koji se održao na Kopaoniku otišla da bi sebi pronašla novog muža. Tu je naravno uživala u društvu moćnih biznismena, a pored svega njeno upoznavanje sa patrijahom Irinejom nije prošlo nezapaženo, jer je tom prilikom nosila mini suknju.

Marijana Mateus: Posle Lotara nisam poželela drugog muškarca za brak!
Ona je za magazin Story na pitaje o svom boravku na Kopaoniku izjavila: "To nije bila prilika za ugovaranje novih poslova, nego za profesionalno usavršavanje. Svako ko u ovoj zemlji želi ozbiljno da radi, mora dobro da poznaje političku situaciju i ekonomske prilike."

Lotar Mateus u autobiografiji otkriva detalje: Marijana je kriva za najveću grešku u mom životu! (Foto)
A na pitanje kako se oseća kada se u njenom društvu nalaze moćni biznismeni Marijana je za Story odgovorila: "Osećam se moćno. Moć je najjači afrodizijak. Oduvek sam u takvom društvu, pa mi to ne predstavlja kuriozitet. Dok pričam o poslu, onda je svaki muškarac samo biznismen. Kada mi se udvara, onda više nije biznismen već samo muškarac".

Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>