Region

Svet

Daniel Kajmakoski o popularnosti u X Factoru Adria: Devojke mi nude seks!

Super finalista muzičkog taknmičenja  X Factor Adria Daniel Kajmakoski, otkrio je da se ne nada previše pobedi u šou i dodaje da ga popularnost nije promenila, ali da sve češće od devojaka dobija ponude za seks.

Daniel Kajmakoski o popularnosti u X Factoru Adria: Devojke mi nude seks!



Marija Šerifović u finalu X Factora Adria premijerno izvodi novu pesmu
Daniel Kajmakoski važi za jednog od glavnih favorita za pobedu u najgledanijem muzičkom šou X Factor. Iako je svestan svoje popularnosti, šarmantni makedonac ne očekuje da će poneti titulu pobednika, već kako i sam kaže čvrsto stoji na svojim nogama.

"Imao sam par puta ovakvu priliku, pa ništa od toga nije ispalo, zato znam koliko ovo brzo može da propadne, zbog čega stojim sa obe noge na zemlji. Imam intuiciju da je baš sada vreme da uspem, ali spreman sam i na suprutno. Došao sam ovog puta spreman, jer nisam imao više šta da izgubim, ostavio posao i stan i sve stavio na jednu kartu. Mislim da je Tamara takođe zaslužila da pobedi", rekao je Daniel i dodao da od devojaka sve više dobija ponude za seks:

"Te ponude nisu lepe jer nismo mi životinje! One nas ne poznaju, pa kako mogu onda da nam nude takve stvari? Devojke moraju imati malo ponosa u sebi. Nažalost nisam zaljubljen, jer dobro biram, ali pošto dolazim definitivno da živim u Beograd, biće vremena", zaključio je super finalista iz Makedonije.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>