Region

Svet

Ana Bekuta u Sava centru napravila žurku u Velikoj dvorani! Publika ceo koncert provela na nogama! (Foto)

Folk zvezda Ana Bekuta održala je spektakularan koncert u Sava Centru, a započela ga je pesmom "Imam jedan život" koja se ubraja među njene najveće hitove i atmosfera je odmah bila svojstvena njenom stilu - cela dvorana bila je na nogama.

Ana Bekuta u Sava centru napravila žurku u Velikoj dvorani! Publika ceo koncert provela na nogama! (Foto)



Koncert Ane Bekute 13. marta u Sava centru rasprodat!
Ovo je četvrti veliki solistički koncert Ane Bekute, a prethodni je održala na istom mestu pre manje od godinu dana, odnosno u maju 2013. godine. I tada je publika cele večeri mogla da uživa, igra i veseli se uz Anine najveće hitove, ali je ovim koncertom prevazišla sama sebe.



U prvim redovima mogle su se videti Anine kolege bez kojih nijedan njen koncert ne prolazi, pa su tu bili Šaban Šaulić, Predrag Živković Tozovac, Marinko Rokvić koji se kasnije pojavio na bini kao gost i otpevao tri pesme, zatim Goga Sekulić, mladi pevači Darko Lazić i Ana Sević... Podršku su joj u prvim redovima pružili i Branislav Lečić sa lepšom polovinom, zatim Žika Jakšić i Dragan Kojić Keba. Mogle su se videti brojne ličnosti iz estradnog sveta, ali je jedna bila najbitnija za Anu.

Ana Bekuta i Mrka posle dve godine romanse: Uskoro svadba?
Tik ispred bine nalazio se Anin partner MIlutin Mrkonjić. Kada je koncert počeo, Ana je uz pesmu "Hvala ljubavi" sišla među publiku i pozdravila se sa svojim dragim, a kasnije na bini upravo uz ovu rečenicu pružala ruke ka njemu.



Sasvim očekivano ceo koncert protekao je u atmosferi koja je podsećala na žurku, a Ana je upravo to i rekla u jednom trenutku. Publika je od prve do poslednje pesme bila na nogama, a sala je bila puna do poslednjeg mesta, pa možda i više od toga.

Specijalno raspoloženje izazvao je drugi gost na bini, odnosno Dejan Petrović sa trubačima. Posle njegovog nastupa Ana je otpevala još nekoliko pesama, ali nije imala srca da publici željnoj hitova ne otpeva još jednom "Imam jedan život" i posle više od dva sata neprekidnog pevanja, koncert je završen, a publika je Veliku dvoranu Sava Centra napustila sa osmehom.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>