Region

Svet

Ivan Marinković: Sara Trajanović i ja se nikada nećemo pomiriti!

Ivan Marinković potvrdio je raskid sa maneknkom Sarom Trajanović, a kao razlog okončanja veze naveo je daljinu koja ih je udaljila i dodao da se njih dvoje nikada neće pomiriti.

Ivan Marinković: Sara Trajanović  i ja se nikada nećemo pomiriti!



Raskinuli Sara Trajanović i Ivan Marinković?
Bivši učesnik Farme Ivan Marinković priznao je da je njegovu ljubav sa Sarom Trajanović ugasila daljina dok je ona bila u Istanbulu i da je svako krenuo svojim putem.

"Sara i ja smo raskinuli pre deset dana dok je ona još bila u Istanbulu, ali sam tek sada odlučio da pričam o tome. Kao što sam i mislio, kada je odlučila da ode u Tursku, ta daljina nas je nekako ohladila, jer ovo je bio prvi put da u životu imam vezu preko "Skajpa“. Niko nikoga nije prevario i nije bilo srdžbe, svađe i plakanja, jer smo oboje osetili da naše emocije više nisu kao pre. Ni sada ne mogu da objasnim razlog zašto sam prelomio, ali prosto više nije bilo kao pre", kaže Ivan i dodaje:

Sara Trajanović i Ivan Marinković poput zaljubljene dece na igralištu: Pao i poljubac u vrteški! (Foto)
"Sve se nekako brzo desilo, od naše veze u Farmi, gde je raskinula sa mnom, pa bila sa Akijem, posle njegovog ispadanja vratila se meni, a kada je izašla pomirila sa njim i nakon raskida se opet vratila meni. Sve je to ostavilo posledice u meni koliko god da sam taj period pregurao i izdržao stojički u tom trenutku", rekao je Ivan i dodao da će sa bivšom devojkom ostati u dobrim odnosima.

"Sara je meni izuzetno draga i nastavićemo da se družimo, bez obzira na sve, ja ću uvek biti tu za nju. Bolje je što smo na vreme odlučili da prekinemo, prvenstveno zbog nje, jer je ona mlada devojka koja tek treba da se ostvari u pravoj ljubavi, dok ja iza sebe imam brak i dete",  kaže Marinković i priznaje da je imao čudan osećaj kada je video Saru:
 
"Priznajem da sam i tada osetio leptiriće u stomaku, ali to nije bilo dovoljno da nastavimo dalje. Ono što je sigurno - nećemo se miriti, kao što to mnogi rade niti ćete od mene čuti da je to bio trenutak slabosti i da sam pogrešio, jer sam potpuno siguran u svoju odluku zato što sam dobro razmislio. Neću dozvoliti da patim ili se kajem, biću jak i izdržaću taj prvi period koji je najteži, ali ćemo da izguramo".

Ivan, trenutno ne vidi sebe u novoj vezi, a isto tako bi mu teško palo da Saru ubrzo neko osvoji:

"Bilo bi mi krivo da je u narednih mesec dana vidim sa nekim drugim, ali bože moj. Što se mene tiče ne bežim od toga da jednog dana živim sa nekim i da imam još dece, ali mi papir za brak više nije toliko bitan", kaže Marinković.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Sara Trajanovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>