Region

Svet

Ekskluzivno! Seka Aleksić priprema dva nova iznenađenja, pogledajte slike sa snimanja spota! (Foto)

Kraljica estrade Seka Aleksić veoma će usrećiti armiju svojih pomalo već nestrpljivih fanova, budući da je snimila dva spota za dve nove pesme "Mamurna" i "Brodolom", čija se premijera očekuje 30. marta.

Ekskluzivno! Seka Aleksić priprema dva nova iznenađenja, pogledajte slike sa snimanja spota! (Foto)



Igrala se sa magijom: Seka Aleksić ponovo ima dugu kosu (Foto)
Ono što je inovativno i svakako vredno pomena je što će Seka, kao neko ko prati svetske trendove, dodirnuti novu dimenziju realizacije spotova. Naime, sve je zamišljeno kao kraći visokobudžetni film i priča se nastavlja iz jednog u drugi spot... Angažovani su profesionalni glumci, a setovi u spotu će vrveti od statista. Priča je snimana na nekoliko lokacija, a u prvom planu je sjajan ambijent Vile Jelena.

Seka Aleksić prvi put sarađuje sa ljudima iz IDJ Videos-a koji iza sebe imaju pregršt kvalitetnih video spotova i reklama, a takođe se prvi put našla u timu sa Divnom i Bojanom Vasićem koji su radili pesmu "Mamurna", kao i Jelenom Trifunović, autorkom teksta "Brodolom". Kada je muzika u pitanju, Sekino poverenje zadobio je Marko Cvetković.

Seka Aleksić u Londonu ostavila bez daha oduševljenu publiku! (Foto)
- Cela ekipa je euforična, ja sam jako srećna i jedva čekamo da sve to prezentujemo publici
, rekla nam je Seka ukratko dok je blistala u kreacijama MG Couture-a koje su isticale njene zanosne obline, koje sve više ostavljaju bez daha! 



A nama još jedino preostaje da sačekamo najkasnije 30. mart i pogledamo prvi spot za pesmu "Mamurna", koji će premijerno biti prikazan na Sekinom Youtube kanalu i na našem portalu, a potom i kroz razne TV emisije. Spot za pesmu "Brodolom" možemo očekivati već krajem aprila.

Do tada, pogledajte u našoj galeriji ekskluzivne fotografije sa snimanja:



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>