Region

Svet

Džej Ramadanovski odgovorio na optužbe Adila Maksutovića - Neka ti je na čast, sine!

Džej Ramadanovski odgovorio je na optužbe koje mu je uputio Adil Maksutović putem društvene mreže Fejsbuk u kome ga je nazvao alkoholičarem, narkomanom i čovekom koji je u saradnji sa policijom rasturio njegovu zajednicu sa Anom.

Džej Ramadanovski odgovorio na optužbe Adila Maksutovića - Neka ti je na čast, sine!



Adil Maksutović besno odreagovao posle ročišta: Ne mogu više da čitam i slušam laži porodice Ramadanovski!
Adilu Maksutoviću je na svome Fjsbuk profilu objavio otvoreno pismo u kome za bračnu krizu kroz koju prolazi najviše krivi  tabloide, policiju i Džeja Ramadanovskog Džej Ramadanovski.

"Krivim bivše čoveka, dona Džeja Ramadanovskog, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanjima po privatnim zabavama", napisao je Adil na svom Fejsbuk profili samo dan nakon suđenja zbog nasilja prema Ani Ramadanovski, Džejevoj ćerki.

Ispada da je samo čekao da ona kaže na sudu da ga neće krivično goniti pa da ospe paljbu na njenog oca. Džej nije želeo da uzvrati zetu istom merom, ali je podsetio na onu narodnu: "Rani kuče da te ujede".

"Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao svim srcdem kao da mi je rođeni sin. Da me vređa čovek koji je pretukao moju ćerku. Nek ti je na čast, sine. Eto, to mu poručujem", rekao je Džej i dodao da je nagovarao ćerku da ga ne goni krivično, ali mu je sad žao zbog toga.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>