Region

Svet

Nataša Bekvalac slučajno opsovala tokom intervjua (Video)

Pevačica Nataša Bekvalac gostujući u emisiji Exkluziv govorila je o nedavnom raskidu sa manekenom Vladom Vuksanovićem,  a na pitanje o muškarcima slučajno joj se omakla i psovka.

Nataša Bekvalac slučajno opsovala tokom intervjua (Video)



Nataša Bekvalac priznala da je slaba na Danila Ikodinovića: Da mogu, ponovo bih ga izabrala!
U proteklih mesec dana, najveću pažnju medija privukao je raskid između Nataše Bekvalac i Vladimira Vuksanovića, a novosadska barbika ekipi emisije Exkluziv otkrila je da joj argumenti za raskid nisu potrebni:

"Ne, meni ne trebaju argumenti za raskid. Kada sa nekim provedeš neko vreme, sa njim si zato što ti je lepo i zato što voliš, tako da to nije argument, to je činjenično stanje", kaže Nataša i dodaje da posle raskida nije imala vremena da bude tužna, jer njena ćerkica to ne sme da oseti.

"Jesam sama, ali nisam usamljena,Kada imate dete onda nemate pravo da budete tužni", rekla je pevačica kroz osmeh i dodala da nije istina da je jedini muškarac o kome voli da priča njen bivši suprug Danilo Ikodinović. Tokom razgovora o muškarcima, Nataši se u jednom momentu omakla i psovka:

"Ja volim o svima da pričam, i ne volim ni o kome da pričam. To uvek inicira neko ko se bavi novinarskim poslom, pa se onda izvuče iz konteksta. Generalno, volela bih u budućnosti da se svi moji intervjui zasnivaju na onome što ja radim jer sam ja prvo muzičar i umetnik a to uvek  vide oni koji dolaze na moje koncerte i nastupe gde nema govora o ovim “nus pojavama”, rekla je pevačica, a kada je uvidela šta je izjavila, počela da se smeje, a na pitanje novinara da li želi da promeni izjavu, odgovorila je: "E pa sada sam već zas*ala" , dodala je Nata.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>