Region

Svet

Sanja Radinović: Bane Janković nije gej

Bivša mis Vojvodine Sanja Radinović, koja je zbog najmanjeg broja glasova prva napustila imanje u Lisoviću, po izlasku iz kuće izjavila je da maneken Branislav Janković nije gej i da je već uveliko bacio oko na pevačicu Katarinu Živković.

Sanja Radinović: Bane Janković nije gej



"Bane je divan dečko koji poseduje sve fizičke i psihičke kvalitete muškarca koji može mene da osvoji. Iako se u igri poljubio sa Bakijem, verujem da nije gej. Između Katarine i Baneta se već dešavaju obostrane simpatije, dok je Baki u potrazi za devojkom sa kojom bi mogao da upražnjava seks", šaljivo je prokomentarisala misica. Još komentariše kako je Branislav idealan čovek njenih snova.

Ova atraktivna manekenka priželjkuje voditeljsku karijeru i poručuje da njen otac iako se bavi politikom, nije urgirao da ona uđe na „Farmu".

"Nadam se da će mi ovo učešće u rijalitiju pomoći pošto želim da budem voditeljka. Moj otac nije urgirao da me ubace na „Farmu", već mi je to omogućila „Mis Ju" kompanija. Oni su procenili da sam ja prava osoba koja ih ne bi obrukala", rekla je Sanja. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>