Region

Svet

Sergej Ćetković otkrio da nije tipičan Crnogorac: Ja volim da radim!

Sergej Ćetković će pesmom "Moj Svijet" ove godine predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu 2014" u Danskoj, a pre nekoliko dana premijerno je prikazan i spot za pomenutu numeru.

Sergej Ćetković otkrio da nije tipičan Crnogorac: Ja volim da radim!



PREMIJERA: Sergej Ćetković - Moj svijet! Pesma i spot sa kojom Crna Gora ide na Eurosong 2014! (Video)
Sergej Ćetković pokušaće ove godine da Crnu Goru uvede u finale takmičenja na Eurosongu koje će se održati u Kopenhagenu. Pevač je u emisiji Exluziv otkrio da nikada nije razmišljao o Evroviziji, ali da su ga upornost i želja upravo odvele tamo:

"Nisam nikada išao toliko daleko, čak pre nekoliko godina kada sam se našao u ulozi gosta kod Minje Subote u "Muzičkom toboganu", bilo mi je čudno što se nalazim u emisiji uz koju sam odrastao, a sada sam odjednom deo te priče. Tako je sada i sa Eurosongom, ništa nije ne moguće treba samo verovati u sebe", rekao je Sergej i dodao, da će ukoliko pobedi u Kopenhagenu dočekati svoje strane prijatelje u Crnoj Gori, a što je najvažnije, ne planira da se promeni.

Iako Crnogorce bije glas da su lenji, Sergej sebe smatra izuzetno vrednom osobom: "Ja volim da radim, nisam od onih koji čekaju podne da počnu da funkcionišu. Dok sam snimao spot ustajao sam u pet ujutru i nije mi bilo teško", rekao je šarmantni pevač kroz osmeh.

Autor: J.B.
Foto. ScreenShot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>