Region

Svet

Nataša Bekvalac priznala da je slaba na Danila Ikodinovića: Da mogu, ponovo bih ga izabrala!

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, otkrila je da sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem i posle svega ima odličan odnos i da bi, kada bi mogla, ponovo izabrala njega za oca svog deteta.

Nataša Bekvalac priznala da je slaba na Danila Ikodinovića: Da mogu, ponovo bih ga izabrala!



Nataša Bekvalac je u intervjuu za magazin "Hello" otkrila da ona i bivši joj suprug Danilo i dalje imaju sjajan odnos uprkos svim medijskim hajkama, te da se od okončanja braka pre tri godine ni zbog čega u vezi sa Dačom nije pokajala.

Nataša Bekvalac bez velike pompe potvrdila raskid veridbe, evo i čime!
"Danilo ne voli da ga pominjem u intervjuima, a ja baš volim pa ću reći: Da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž", iskrena je bila Nataša u izjavi za "Hello".

Nataša Bekvalac oprostila uvrede na račun izgleda: Ja sam presveta!
Lepa Novosađanka koja odnedavno sa ćerkom živi u svom stanu u Beogradu, otkrila je i da je bivši suprug, nekadašnji više nego uspešni vaterpolo reprezentativac, često kritikuje zbog slabosti na Hanu, pa je to jedino na čemu mu zamera.

"Jedina zamerka koju dobijam na račun majčinstva, kako od ljudi iz okoline, tako i od Haninog tate, jeste da sam prilično popustljiva. Ipak, svako ima svoju slabu tačku, Hana je moja", izjavila je Nataša, koja se na trenutak osvrnula i na nedavni raskid veridbe sa Vladimirom Vuksanovićem.

"Dve godine smo oboje trpeli stalan pritisak javnosti, neko lakše, neko teže. Ja sam sve teže podnosila da tračevi i izmišljotine potresaju našu ljubav, što se odražavalo i na ostale sfere mog života - postajala sam sve nesigurnija i nesrećnija. Na kraju više nisam mogla", prokomentarisala je pevačica ekskluzivno za "Hello", dok Vlada ostaje dosledan svojoj odluci da ne priča o raskidu.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>