Region

Svet

Mitar Mirić: Pevam o k**cu

Kako je nedavno u jednoj diskoteci u švajcarskom gradu Bernu poznati folk pevač Mitar Mirić doživeo neprijatnost o kakvoj nije ni sanjao preneo nam je svoje utiske. Naime, nacirkana publika naterala je pevača da izmeni reči svoje poznate numere i u jednom delu pomene muški polni organ.

Mitar Mirić: Pevam o k**cu



"Svašta sam u životu video i doživeo, o svačemu sam pevao, ali da treba da pevam o polnom organu, to jest k... nisam ni sanjao! Znam, neki ljudi su zgroženi, neki kažu 'Svaka ti čast'. Kad se sve sabere, znači da je pesma super čim je publika počela da je prekraja", kaže Mitar.

Stihovi pevačeve pesme glase: "988 čik pogodi ko sam", a publika je tražila: "988 na k... te nosam". Ni sam Mitar ne zna kako se izborio sa tim.

"Ma jeste publika zakon, ali znaš kako je... U stavri, svi su poludeli pa što da ne poludim i ja! Ja sam, kao bajagi, nešto promrmljao u mikrofon, po sistemu 'okruglo pa na ćoše'! Tako da ćeš od nekoga čuti da sam pevao 'na k... nosam' a od nekoga da nisam pevao. Čuo je kako je ko hteo", rekao je pevač.

I priznaje, bez lažnog foliranja da mu je bilo zaista neprijatno.

"Joj, mnogo mi je nezgodno. Znaš, mogu ja onako, u neobaveznom razgovoru, kao i svi, da spominjem onu stvar, ali najbezobraznije što mogu da kažem u mikrofon je 'jebote' ili 'jebi ga'. Nešto mi je mnogo nezgodno da tako pred narodom", zgroženo je izjavio Mitar.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>