Region

Svet

Stanija Dobrojević i Jelena Golubović, učesnice koje su obeležile Farmu, zajedno u emisiji! (Foto)

Stanija Dobrojević učestvovala je u četvrtoj sezoni rijalitija Farma, iz koje je izašla kao vice-šampion, dok je Jelena Golubović u petoj sezoni odnela pobedu, a ove dve farmerke naći će se zajedno u emisiji na televiziji "Pink".

Stanija Dobrojević i Jelena Golubović, učesnice koje su obeležile Farmu, zajedno u emisiji! (Foto)



Stanija Dobrojević Dan žena provela u Banjaluci: Srećna sam što su me sjajno dočekali! (Foto)
Obzirom da je, urpkos tome što nije pobedila, Stanija Dobrojević svakako učesnica koja je obeležila četvrtu sezonu Farme, možda vezom sa Filipom Panajotovićem, ali i samim svojim ponašanjem i izbegavanjem svađa, izazovnim stajlinzima koji su privlačili muške gledaoce kao i scenama koje su publiku zasmejavale i zabavljale.

Sa druge strane, pobednica Farme 5 Jelena Golubović bez koje peta sezona možda ne bi bila ni zapamćena kao jedna od najskandaloznijih do sada. Sem seksa pred kamerama sa sadašnjim verenikom Čupom Kalačem, Jelena je šokirala publiku svojim buntom kada je između dva toaleta vršila nuždu, ali i kada je za trpezarijskim stolom bez trunke razmišljanja skinula majicu i pokazala grudi.


Jelena Golubović i Čupo uskoro postaju roditelji, prave bebu na Zlatiboru!
Ove dve učesnice rijalitija Farma naći će se u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, a ovo izdanje svakako će biti interesantno za gledanje, što zbog momenata iz Farme koji su za prepričavanje, što zbog toga jer će se dve temperamentne devojke, od kojih je svaka jedinstvena na svoj način, naći na istom mestu u isto vreme. Emisiju je najavila i sama starleta Stanija Dobrojević, koja je na Tviteru postavila fotografiju iz garderobe, na kojoj se može videti da je spremna za snimanje, dok se rediteljka još uvek sprema sedeći ispred ogledala.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>