Region

Svet

Adil Maksutović besno odreagovao posle ročišta: Ne mogu više da čitam i slušam laži porodice Ramadanovski!

Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski, Džejeva ćerka, već mesecima se nalaze na naslovnim stranama brojnih tabloida, a borba oko istine između njih dvoje se nastavlja i sada.

Adil Maksutović besno odreagovao posle ročišta: Ne mogu više da čitam i slušam laži porodice Ramadanovski!



Ana Ramadanovski u Palati pravde: Neću tužiti Adila, iako je sve istina!
Juče je održano još jedno ročišta u Palati pravde, na kom se Adil Maksutović nije pojavio, a Ana Ramadanovski je rekla da oca svog deteta neće krivično goniti, iako je istina da ju je pretukao. No pevač se ne slaže sa ovom izjavom i posle nekoliko meseci skandaloznih tekstova i naslova, u kojma se spominje kako je "monstruozno pretukao" svoju nevenčanu suprugu, on je odlučio da se oglasi i na Fejsbuku. Njegovo obraćanje prenosimo u potpunosti:

"Ne mogu više da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski, kao ni amatersko, nestručno i nimalo objektivno prenošenje tabloidnih "novinara" o "monstruoznom" prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja, za njenu moguću "postporođajnu depresiju", izlive besa, psovke, ljubomoru i nevaspitanje.



Adil Maksutović: Mediji su krivi, jer su me spajali sa raznim ženama
Sada već sa sigurnošću znam da je kroz ceo ovaj medijski linč, čime mi je narušen ugled, naneta duševna bol meni i mojoj porodici, ugrožena je bezbednost i načinjena velika materijalna šteta, najgore od svega je uskraćeno pravo da gledam svoje petomesečno dete kako raste u zdravoj porodici kojoj sam se dugo nadao. Pored nesavesnih i neukih "novinara" koji ne znaju osnovna pravila u novinarstvu, podjednako krivim i porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom - Don Džej Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama.

Nažalost, ti isti policajci koji su mi namestili igranku po Džejevoj direktivi mogu da ostanu bez posla, jer nisu proverili krucijalne činjenice: Ramadanovski Ana nije imala nijednu telesnu povredu!



Ne postoji nijedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede. Jedno pitanje, za vas dragi čitaoci koji verujete u bajke: "Ko to ume da bije pesnicama, šutira nogama u stomak i vuče po podu ženu od 48kg i bez jednog traga nasilja?". Čak je i Ana izjavila da je prebijena, ali nema podrice... Mnogo čudna izjava... U prevodu: "Svesna sam da me Adil nije tukao, ali moram da opravdam tatinu priču... Ipak je tata visokomoralna ličnost kojoj će čast biti ukaljana ako narod sazna da je pod uticajem alkohola i narkotika izlupetao novinarima ko zna šta".

Ana Ramadanovski: Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju! Ja svoj iskaz neću menjati
O istini želim da pričam javno, ne preko tabloida koji se igraju gluvih telefona i pišu samo šta njima odgovara. Dragi novinari, urednici, vlasnici tabloida, od porodične verbalne svađe koju pritom nisam ja izazvao, izrežirali ste S.F. akcioni film sa elementima brutalnog nasilja i proglasili me državnim neprijateljem broj 1. Nazvali ste me siledžijom i monstrumom, pozvali ste na bojkog mojih nastupa, pozivali na kastriranje, zabranjivali da pevam i gostujem u TV emisijama i uticali na organizatore da mi otkažu novogodišnji nastup.



Vaše motive za takav pokušaj urnisanja svega što sam godinama gradio ne znam, naglas razmišljam i nagađam", završava Adil svoje obraćanje iznoseći motive poput ljubomore, novčane naknade, brzopletosti, boje kože, veroisposvesti još mnogo toga.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Adil Maksutović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>