Region

Svet

Nova tetovaža Veljka Ražnatovića je oduševila Anastasiju i Mašu! Pogledajte zašto! (Foto)

Veljko Ražnatović, sin naše najveće estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović, zadivio je svoju sestru Anastasiju i devojku Mašu Terzić novim gestom u vidu trajne tetovaže...

Nova tetovaža Veljka Ražnatovića je oduševila Anastasiju i Mašu! Pogledajte zašto! (Foto)Na levoj Veljkovoj ruci sada stoji urezano: "In her smile i see something more beautiful than the stars", a ispod ove pre svega romantične rečenice koju je poklonio svojim dvema ljubavima, trajno je ispisan datum Anastasijinog (25.05.1998.) i Mašinog (24.05.1996.) rođenja.

Veljko Ražnatović: Anastasija me užasno nervira!
I uprkos raznim naslovima po domaćim medijima koji ga prate, 17-godišnji Veljko ostaje dosledan svom pomalo buntovničkom i tinejdžerskom načinu života, a ovo nije prvi put da javno i otvoreno iznese količinu ljubavi prema svojoj sestri. A sada je po svemu sudeći njegovo srce zarobila i mlada Maša Terzić koja, kao ni Anastasija, nije odolela ovakvom gestu. A kako i bi...Anastasija je svom bratu poručila da ga voli najviše, a pridružila joj se i Maša: "Volim ga najviše na svetu". Iako još ne znamo kako će mama Ceca reagovati na novi tattoo, čak i ako se naljuti, verujemo da će Veljko naći načina da je smekša.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Anastasija Ražnatović, Masa Terzic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>