Region

Svet

Šaban Šaulić ne mora na operaciju: Ljudi, izlečen sam, odlično se osećam! (Foto)

Legendarni Šaban Šaulić uspeo je da pobedi bolest zbog koje je umalo završio na operacionom stolu, a sve to zahvaljujući korišćenu odgovarajuće terapije i jake volje koju je imao.

Šaban Šaulić ne mora na operaciju: Ljudi, izlečen sam, odlično se osećam! (Foto)



Šaban Šaulić u kritičnom stanju: Hitno mora na operaciju trbušne aorte!
Naime, iako mu je zbog problema sa venama bila zakazana operacija krajem februara, lekarski tim je odlučio da ipak nema potrebe da se Šaulić podvrgne hirurškom zahvatu. "Nakon što su mu još u novembru lekari savetovali operaciju zbog problema sa venama, Šaban je trebalo da se podvrgne hirurškom zahvatu početkom februara, kada se vrati sa svih turneja. U međuvremenu, lekari su mu prepisali terapiju, od koje mu je mnogo bolje. Oni redovno prate njegovo stanje i veoma su zadovoljni rezultatima, te su mu rekli da mu operacija nije potrebna. Šaban ima veliku podršku svoje porodice, a svi se nadaju da operacija neće ni biti potrebna", izjavio je za "Alo!" izvor blizak pevaču.

Na pitanje kako se oseća, Šaban Šaulić je sa osmehom rekao da se oseća odlično: "Ljudi, osećam se odlično, na svake tri nedelje idem kod lekara i stanje mi je mnogo, mnogo bolje. Primam jednu terapiju koja mi veoma prija i zato su lekari odlučili da me ne operišu. Mi se nadamo da će tako i ostati, zaista je sve u redu. Neki mediji su pisali da sam u kritičnom stanju pre nego što sam uopšte sačekao rezultate. Radim, uživam, sve je kako treba. Disciplinovan sam i slušam savete lekara i zato sam se izlečio, tako da svima preporučujem da se pridržavaju prepisane terapije", izjavio je Šaban za "Alo".


Foto: Milorad Milanković

Šaban Šaulić kupio kuću na Dedinju: Selidba za mesec dana
Podsećanja radi, Šaban je u novembru prošle godine posetio Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde mu je nakon detaljnih pregleda savetovano da uskoro operiše vene, a njegova supruga je tada za "Alo" prokomentarisala da su cigarete uzrok pevačevog lošeg zdravlja. "Šaban je dobro, jeste, bio je u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i tamo su mu predložili da operiše vene što pre. On se nije mnogo potresao zbog toga jer se dobro oseća i to nije ništa strašno. Znate da mnogo puši, pa je i to problem, ali biće sve u redu. Cigarete su mu najveći problem", izjavla je tada Goca.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Kurir-info.rs/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>