Region

Svet

Ljuba Pantović povela unuku na otvaranje frizerskog salona i nadogradila joj kosu! (Foto)

Bodibilderka i učesnica rijalitija Farma Ljuba Pantović prvi put je unuku Magdalenu predstavila javnosti na otvaranju frizerskog salona, gde se pojavila zajedno sa ćerkom Aleksandrom i njihovom četvoromesečnom mezimicom.

Ljuba Pantović povela unuku na otvaranje frizerskog salona i nadogradila joj kosu! (Foto)



Ljuba Pantović: Nadam se da moja unuka neće plaćati grehe svojih roditelja!
Iako njena unuka ima tek četiri meseca, Ljuba Pantović je svojoj mezimici šeširom pričvrstila pramen kose za nadogradnju, zbog čega je mala Magdalena bila u centru pažnje. Obzirom na to da je otvaranje bilo zakazano za 20 časova, kada većina beba spava, Magdalena je junački izdržala da ne zaspi dok su joj mama Aleksandra i baka Ljuba nameštale dugu kosu.



Ljuba Pantović preuzela brigu o ćerki: Naravno da brinem o njoj i o bebi, ko će drugi?!
Bivša farmerka uspešno održava vitku figuru, pa je, nesvojstveno ulozi bake, došla golog stomaka kako bi pokazala trbušnjake. Ona je za ovu priliku i skratila kosu, pa su mnogi komentarisali da izgleda bolje od ćerke Aleksandre, koja posle porođaja nije vratila staru kilažu.

Ovim zajedničkim izlaskom, majka i ćerka su potvrdile da nisu u lošim odnosima zato što je, kako se spekulisalo, otac Aleksandrog deteta Ljubin bivši dečko, koji je sada u zatvoru. Ovom trojcu su se na otvaranju salona pridružili i Miki Mećava, Marijana Leontijević, Jovana Tipšin...

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Vesna Lalić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>