Region

Svet

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Igor Lazić Nigor se pridružuju takmičarima!

Glumica Lena Bogdanović, koja je osvojila gledaoce ulogom u seirji "Žene sa Dedinja" i pevač i šoumen Igor Lazić poznatiji kao Nigor, zaigraće u popularnom šou programu "Ples sa zvezdama".

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Igor Lazić Nigor se pridružuju takmičarima!



Emisija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, uskoro će početi sa emitovanjem na TV "Prva", a Lena i Nigor se već uveliko pripremiju za takmičenje i sa velikim žarom pričaju o svojim novim ulogama.

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Tamara Paunović spremni da zablistaju na plesnom podijumu
"Ovo je divna priča, ples je nešto što ja najviše volim. Mislim da ništa lepše na svetu ne postoji od igre. Imam priliku da učim od naših najvećih majstora, od naših šampiona, božanstvenih plesača i to je već dovoljno. Radujem se i druženju sa mojim kolegama, učesnicima sa ovem oje amaterske strane. Veoma sam srećna što je "Ples sa zvezdama" stigao i kod nas i što sam deo toga. Naporno mi je veoma. Igrala sam balet, ali to mi ne pomaže onoliko koliko sam mislila, naprotiv, strašno je teško, ali ja u tome uživam. Za sada mi malo više leže standardni plesovi, ali možda se to tokom takmičenja promeni. Najviše bih volela da naučim "Paso doble". Nemam strah od žirija, ovo je jedan divan humanitarni šou, a moja profesija je inače podložna kritici, tako ad nema bojazni", kaže Lena.

I Nigor je veoma srećan zbog učešća u ovom programu, i ne može da dočeka da sane na plesni podijum. Za razliku od Lene, on više voli brže ritmove kao što su rumba i samba.

Ples sa zvezdama: Ko su voditelji novog plesnog spektakla? (Foto)
"Valcer mi je pomalo dosadan, sporo je to za mene. Mada, malo mi je problem što sam se ugojio, pa treba 100 kilograma okrenuti. Zato vežbam mnogo, treninzi su ozbiljni, koreografi su zahtevni, moramo sve korake da znamo. Malo mi se sad sve izmešalo u glavi, ali biće to kako treba do početka emitovanja. Iako volim da plešem, prihvatio sam učešće pre svega jer je humanitarnog karaktera. Siguran sam ad ćemo napraviti dobar šou i da će gledaoci uživati", kaže Nigor.

Autor: M.P.
Izvor: Svet.rs
Foto: Facebook/Igor Lazic Niggor,Lena Bogdanovic-Actor

Viber

Izvor: Svet Plus


>