Svet

Region

Dejvid Bekam otkrio da je bio na ivici nervnog sloma!

Dejvid Bekam nije krio svoje oduševljenje što će se pojaviti u humorističkoj seriji "Mućke", ali je od silnog uzbuđenja pretrpeo veliki stres i umalo dobio slom živaca zbog ogromne treme koju je imao tokom snimanja.

Dejvid Bekam otkrio da je bio na ivici nervnog sloma!



Dejvid i Viktorija Bekam kupili vilu u kojoj je ubijen Versaće
Nedavno su se obožavaoci Del Boja i Rodnija obradovali što će se humoristička serija "Mućke" ponovo vratiti na male ekrane, ali ono što je još intresantnije je i to, da je epizodnu ulogu dobio i Dejvid Bekam. Proslavljeni fudbaler ne krije da je sa oduševljenjem prihvatio ulogu, jer je odrastao uz jednu od najpopularnijih serija ikada, ali i da je zbog stresa koji je preživao, umalo dobio nervni slom zbog ogromne treme koju je imao tokom snimanja.

"Veliki sam fan serije. Otkako znam za sebe to je tako. Obzirom da sam odrastao u istočnom Londonu, ova serija me je podigla. Sama pomisao da ću biti na setu sa dvojicom legendi izazvala je nervozu u meni i mislio sam da ću dobiti nervni slom. Nikada do sada nisam radio ovako nešto, posebno sam oduševljen jer su u pitanju dva čoveka kojima sam se godinama divio", rekao je proslavljeni Engleski reprezentativac.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>