Region

Svet

Nataša Bekvalac oprostila uvrede na račun izgleda: Ja sam presveta!

Nataša Bekvalac koja je sa pesmom "Najgora" napravila pravu pometnju u medijima, u emisiji "Bulevar" otkrila je da sebe smatra sveticom, jer se mnogi trude da u poslednje vreme omalovaže njen rad.

Nataša Bekvalac oprostila uvrede na račun izgleda: Ja sam presveta!Nataša i Kristina Bekvalac u provodu: Mi smo ćurke na raspustu (Foto)
Nataša Bekvalac često je u medijima negativno okarakterisana, ali od kada je predstavila novu pesmu "Najgora" osvanuli su uvredljivi naslovi, koji su pevačicu šokirali nakon njenog nastupa u X Factoru. U emisiji Bulevar otkrila je da iako pesma sadrži autobiografski tekst, sebe ne smatra najgorom, jer je uspela da oprosti svima uvrede koje su se ovih dana pojavile i zbog toga sebe smatra sveticom.

"S obzirom na to da me svi nipodaštavaju, omalovažavaju, vređaju,ja njima svima oprostim i ovako vesela i nasmejana dođem u emisiju, jer sam presveta", izjavila je Nataša.

Iako je i sama često bila tema emisije koja se emituje na televiziji B92, pevačica je ipak odlučila da izađe u susret ekipi "Bulevara" i prokomentariše dešavanja koja su je zadesila u protekloj nedelji.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>