Region

Svet

Željko Joksimović poštuje Jovaninu želju: Neću prisustvovati porođaju, moja supruga je protiv toga

Bračni par Željko i Jovana Joksimović za nešto više od mesec dana postaće roditelji, a budući da voditeljka insistira da njen suprug ne prisustvuje porođaju jer je protiv tog čina, kantautor je otkrio da će tako i biti.

Željko Joksimović poštuje Jovaninu želju: Neću prisustvovati porođaju, moja supruga je protiv toga



Željku Joksimoviću će ovo biti drugo dete obzirom da iz prvog braka već ima ćerku Minu (19) koja je izrasla u pravu lepoticu pa sve više intrigira medije, dok će Jovana postati majka po prvi put. Kako smo nedavno pisali, u septembru će se već vratiti na mali ekran u Jutarnjem programu televizije Pink.
 
Ovo je zanosna Mina, ćerka Željka Joksimovića! (Foto)
"Sam čin poroda je vezan za ženski rod i moja supruga je protiv toga da ja budem prisutan tu, baš na licu mesta. Ja sam tu svakako, uvek, na metar, na otkucaj, na sekundu", objasnio je Željko u intervjuu za hrvatski Dnevnik.hr posle spektakularnog osmomartovskog koncerta u Splitu.
 
Željko Joksimović: Oduševljen sam koncertom u Istanbulu! Emocije su bile pomešane, a publika fantastična
Osim što je bio prezadovoljan koncertom i izjavio kako je uvek dobijao informacije o svojoj popularnosti u Splitu, ali se nisu "poklopili" svi faktori pa je koncert održao tek sada, Željko je rekao i kako više ne namerava ići na Eurosong jer taj angažman oduzme od šest do osam meseci, ali da je moguće da komponuje neku pesmu, možda čak i za Hrvatsku.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>