Region

Svet

Raskinuli Sara Trajanović i Ivan Marinković?

Iako je sve izgledalo idealno, Ivan Marinković i Sara Trajanović okončali su svoju vezu nakon manekenkinog odlaska u Istanbul.

Raskinuli Sara Trajanović i Ivan Marinković?Sara Trajanović i Ivan Marinković poput zaljubljene dece na igralištu: Pao i poljubac u vrteški! (Foto)
Dok je Sara Trajanović boravila u Turskoj, manekenka se udaljila od Ivana Marinkovića koji je čak nije ni sačekao na aerodromu prilikom povratka u zemlju, a ona je otišla pravo kod mame i bake.

"Sara je pre mesec dana otišla u Istanbul sa mišlju da će sa njenom i Ivanovom vezom biti sve u redu i da će se srećna vratiti u njegov zagrljaj. Međutim, to se nije desilo. Iako su se upočetku redovno čuli preko Skajpa i i drugih društvenih mreža, verovatno je sve to počelo sve ređe", rekao je izvor blizak paru i dodao:

"Ona je isplanirala da se u Srbiji vrati 8. marta, ali umesto da je Ivan sačeka na aerodromu, kao što ju je i ispratio, ona je sama otišla kod bake i mame. Uz obrazloženje da je uželela porodice, Trajanovićeva je izbegla susret sa Ivanom. Često su se raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i Sari je to smetalo", rekao je izvor blizak manekenki.

Sara je pre nekoliko dana na Ivanov profil na Fejsbuku postavila smajli, koji on nije prokomentarisao, niti je pokazao da mu se sviđa, što je mnoge začudili. Sara nije potvrdila priče o njihovom razlazu, dok je njena mama Rosita kratko odgovorila: "Nemate šta da mislite. Doviđenja".

Ivan Marinković je potvrdio da je Sara doputovala u Srbiju, ali da još uvek nisu uspeli da se vide: "Da, stigla je. Uželela se majke i bake, tek treba da se vidimo, sve je ok", napisao je Marinković u poruci.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>