Lepota

Ljubav

Dženifer Aniston ljubomorna na Žizel Bundšen: Želim telo kao njeno!

Zvezda kultne serije "Prijatelji" Dženifer Aniston je otkrila da je ljubomorna na Žizel Bundšen i da bi volela da barem na 24 sata bude ona, uprkos telu i vitkoj liniji koju većina žena može samo da sanja.

Dženifer Aniston ljubomorna na Žizel Bundšen: Želim telo kao njeno!



Pogledajte neobjavljeni striptiz Dženifer Aniston! (Video)
Kada su upitali Dženifer Aniston sa kime bi zamenila telo na 24 sata, četrdesetpetogodišnja lepotica je imala par odgovora: "Volela bih da imam telo Žizel Bundšen, jer, zašto ne? Takođe bih volela da znam da skijam poput Lindzi Von", i kroz šalu pitala da li bi telo morala da vrati natrag.

Dženifer Aniston: U velikom sam problemu, jer nisam ni majka ni žena!
Iako je Dženifer poznata po zdravim dijetama i po tome da ne voli brzu hranu, ipak je otkrila za Self magazin: "Naćosi su hrana koju obožavam toliko da kad bih je ispustila na pod svejedno bih je pojela. Sama ih spremam, isečem tortilju na tri dela i ubacim u vrelo ulje i to je to".

Da bi postigla svoju vitku liniju glumica je priznala da vežba 40 minuta svakog dana, a da li stvarno toliko zavidi Žizel možemo samo da nagađamo, čak i pored toga što je pre samo par meseci izjavila da je ljubomorna i na njenu kosu.

Autor: A.K.
Foto: Ilustracija/ Twitter/Gisele Bundchen, Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>