Region

Svet

Katarina Grujić besna na fanove: Ovo je stvarno prevršilo svaku meru! (Foto)

Katarina Grujić uveliko radi na svojoj novoj pesmi, a pre nekoliko dana se požalila kako ima problema sa svojim fanovima i lažnim profilima na društvenim mrežama.

Katarina Grujić besna na fanove: Ovo je stvarno prevršilo svaku meru! (Foto)



Katarina Grujić u strahu: Ne znam da li ću ikada biti vozač (Video)
Pevačica Katarini Grujić doživela je veliku neprijatnost kada je shvatila da se neko putem društvene mreže Fejsbuk lažno predstavlja u njeno ime, pa je zamolila fanove da to više ne čine, jer joj stvara probleme i dovodi u zabludu druge obožavaoce koji misle da je u pitanju njen profil.

"Ovo je stvarno prevršilo svaku meru! Zamoliću vas da nađete ovaj profil i prijavite ga svi jer me je blokirao!! Lepo ga zamolim da se ne predstavlja kao ja i ne vredi, očigledno ću početi bezobrazno sa svima da bi me poštovali!! Podelite svim mojim stranicama i profilima da ga prijave! Hvala", napisala je Katarina na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i dodala da se zbog ovakvih stvari oseća jako ljuto.



Kako bi ostvarili što bolju komunikaciju sa svojim obožavaocima, poznate ličnosti najlakše komuniciraju putem društvenih mreža, ali kada se pojave lažni profili to može onda da im napravi ozbiljan problem, kao što se to ovog puta dogodilo Katarini Grujić.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Katarina Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>