Svet

Region

Novak Đoković kao novinar? Upao na konferenciju Dimitrova i zanimali ga - slatkiši Šarapove!

Novak Đoković je još jednom pokazao da pored profesionalnog sportiste ume da bude i odličan zabavljač. Sasvim neočekivano i nenajavljeno upao je na konferenciju Grigora Dimitrova i preuzeo ulogu novinara.

Novak Đoković kao novinar? Upao na konferenciju Dimitrova i zanimali ga - slatkiši Šarapove!



Najbolji srpski teniser Novak Đoković je odlučio da mu na Mastersu u Indijan Velsu ne bude nimalo dosadno, pa se iznenada pojavio na konferenciji napravljenoj za Grigora Dimitrova i sebe stavio u ulogu novinara. Zanimali su ga, ni manje ni više, slatkiši Grigoreve devojke Marije Šarapove. Naime, ruska teniserka se pored bavljenja sportom okrenula slatkim proizvodima, počela da proizvodi slatkiše pod imenom "Šugarpova".

Novak Đoković stiče kondiciju u moru (Foto)
"Hajde da pričamo", rekao je Novak sali prepunoj novinara. "Moj prijatelj Grigor je najlepši na Turu. Zbog toga nema potrebe da pričamo mnogo o tenisu. Hajde da pričamo o tvom izgledu", dodao je zatim.

Novak Đoković čestitao rođendan Viktoru Troickom: Ne sme da dune u moćnu sveću! (Foto)
Na Dimitrovo pitanje šta želi da zna Đoković je šaljivo upitao koji je Grigorev omiljen "Šugarpova" slatkiš, na šta mu je Bugarin bez razmišljanja odgovorio: "Flirti sor".

"Sjajan momak, posebno van terena. U odličnim smo odnosima, a jezici su nam slični", izjavio je Dimitrov, a preneo sajt ATP-a.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>