Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović - Prvo sam propevao pa propričao, oduvek sam znao da ću biti pevač! (Foto)

Učesnik šoua "X Factor Adria" Maid Hećimović do sada je na mnogo načina oduševio i žiri, koji nije lako očarati, ali i publiku koja ga je vratila u takmičenje i svojim glasovima dovela do finala, a 23. marta takmičiće se i u superfinalu ovog muzičkog šoua.

X Factor Adria: Maid Hećimović - Prvo sam propevao pa propričao, oduvek sam znao da ću biti pevač! (Foto)



Produkcija X Factor Adria: Jedino publika bira pobednika 23. marta u Kombank Areni
Nakon što je pesmama Zdravka Čolića oduševio na audicijama, tokom finalnih lajv večeri vraćen je u šou od strane publike, a došao je i do superfinala. U poslednje dve lajv emisije našao se u duelu, ali je uspeo da se izbori i nastavi takmičenje. Nakon što je u duelu izveo pesmu Miše Kovača "Ostala si uvijek ista", nije bilo šanse da Maid ne prođe dalje, kao ni posle izvođenja "Odiseje" u poslednjem lajvu.



Ilma Karahmet vs. X Factor Adria: Ovo je nepravda, ukrali su mi glasove! Produkcija tvrdi - sve je bilo regularno!
Gostujući na "Naxi" radiju, Maid je komentarisao poslednji duel u kome se našao sa mladom Ilmom Karahmet, koja je bila jedan od favorita za pobedu: "Bilo mi je lakše jer sam se već navikao. Mislim da ni ja ni Ilma nismo trebali biti u duelu. Mislim da je Ilmi mesto u finalu i baš mi je žao zbog toga. U drugu ruku, bio sam malo pošteniji jer sam već iskusio to pojavljivanje u duelu", kaže Maid Hećimović dodajući sa osmehom da je propustio prva dva nastupa pre nego što ga je publika vratila, ali se dva puta našao u duelu pa je sve nadoknadio.



X Factor Adria: Doktori oduševili legendarnog Zdravka Čolića
Maid je svestan da ni mentorima nije bilo lako da u poslednjem lajvu pred superfinale odluče ko će otići kući. Dodaje kako je svestan da svačiji početak sledi tek nakon završetka šoua X Factor Adria, jer će tek tada početi njihove karijere. U tome će mu verovatno pomoći i njegov mentor Željko Joksimović, sa kojim je Hećimović uspostavio prijateljski odnos, ali i "pokupio" mnoštvo saveta.

Inače, Maid je završio srednju medicinsku školu, a sada studira žurnalistiku: "Ja sam večiti apsolvent. Upisao sam fakultet, sve u roku ispolagao, onda sam upisao četvrtu godinu i otišao sam kući iz Sarajeva i nešto mi se nije dalo", kaže Hećimović komentarišući fakultet, ali dodaje i da je od malih nogu želeo da bude pevač i da je prvo propevao pa onda prorpričao.

Autor: M.P.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>