Region

Svet

Željko Vasić damama u Novom Sadu priredio nezaboravno veče povodom 8. marta (Foto)

Željko Vasić  nastupio je u prepunom novosadskom klubu Paradiso, gde je sinoć svojoj publici, ali posebno damama priredio povodom 8. marta veče koje će dugo pamtiti.

Željko Vasić damama u Novom Sadu priredio nezaboravno veče povodom 8. marta (Foto)



Željko Vasić otkrio: Odbio sam pesmu Tošeta Proeskog, i nisam se pokajao (Foto)
Gde god da nastupi Željko Vasić napravio odličnu atmosferu, tako je bilo i sinoć u Novom Sadu gde je više od hiljadu ljudi uživalo u hitovima najpopularnijeg pevača pop muzike, koji je svojim jučerašnjim nastupom spasio srpsku pop scenu, pošto su se nedaleko od kluba u kome je on pevao, održavali koncerti Doris Dragović i Nine Badrić.



Organizatori kluba Paradiso nikako nisu pogrešili u ovakvoj odluci, jer se za pevačev jučerašnji nastup tražila karta više. Željkov izlazak pred publiku izazvao je ovacije, posebno ženskog dela populacije kojima je sinoć i bio posvećen nastup, a već na samom početku prisutni su uplovili u sjajnu atmosferu koju pevač i te kako ume da napravi, pa su čak i oni malo stidljiviji uspeli da zanjišu kukovima i da zajedno sa Željkom, njegovim pesmama, ali i ostalim popularnim numerama, atmosferu dovedu do usijanja.

Sjajna atmosfera trajala je do ranih jutarnjih časova, a da je provod bio nezaboravan dokazuju i brojni komentari fanova na društvenim mrežama koji su se sinoć našli na nastupu Željka Vasića.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zeljko Vasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>