Region

Svet

Maja Nikolić nastavlja svoju borbu: Koleginica plavuša je od prostitucije kupila stan od 200 kvadrata!

Pevačica Maja Nikolić nedavno je izjavila da se 90 odsto estrade bavi prostitucijom, a ogorčeno što ona nije u mogućnosti da sebi priušti luksuz koji slobodnije koleginice dobijaju, nastavlja da se bavi ovom pričom.

Maja Nikolić nastavlja svoju borbu: Koleginica plavuša je od prostitucije kupila stan od 200 kvadrata!



Mira Škorić o Maji Nikolić: Poštujem je kao pevačicu, ali priča gluposti!
S obzirom da su je mnoge kolege nedavno osudile jer ne priča konkretno o kome se radi, ovog puta otišla je korak dalje. Otvoreno je prozvala jednu "pevačicu plavušu" da pruža seksualne odnose, i to za samo 50 evra i da je kupila stan zahvaljujući najstarijem zanatu, a ne pevanju.

"Nisam ja otkrila rupu na saksiji. To je javna tajna koju svi znaju. To nije čak ni visoka prostitucija jer se većina njih prostituiše za male pare", besna je Nikolićeva koja dodaje da je posebno užasava muška prostitucija. Maja tvrdi da je jedna pevačica nedavno zaradila i nekretninu baveći se starim zanatom.

"Evo, nedavno je jedna plavuša kupila stan u Beogradu od 200 kvadrata, a dobro znamo koliki su honorari pevačica. Zašto onda moje starije koleginice i ja, koje znamo da pevamo, sebi ne možemo da priuštimo tako nešto", žali se Maja, koja je ogorčena jer su "zvezde, koje su idoli mladima zapravo prostitutke".

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>