Region

Svet

Rada Manojlović: Želela sam veće grudi i lepši nos, ali to nije garancija dobrog izgleda

Pevačica Rada Manojlović svakako je jedna od najatraktvnijih pevačica sa domaće estrade, sem što je izuzetno tražena na gostovanjima mnogi su oduševljeni i njenim izgledom, ali ne i ona sama.

Rada Manojlović: Želela sam veće grudi i lepši nos, ali to nije garancija dobrog izgledaRadu Manojlović leči sestra, donosi joj čorbu čak iz Požarevca
Iako je svesna da dobro izgleda, a da tome mnogo doprinosi i njena energija, gostujući u emisiji "Magazin IN" Rada Manojlović kaže da bi volela da su neke stvari na njoj drugačije: "Želela sam veće grudi i lepši nos, ali to nije garancija lepšeg izgleda", izjavila je ova potpuno prirodna pevačica.

Sem što nije zadovoljna svojim nosem i grudima, Rada kaže da sebi ne može da oprosti što nije završila fakultet: "Svaki dan sebe podsećam na to. Pre sedam godina stala sam na trećoj godini i to me stvarno nervira. Znam da sam sposobna i znam da bi mogla da završim fakultet u roku, ali nemam dovoljno vremena", dodala je pevačica koja je toliko prezauzeta svojim nastupima, da je u poslednje vreme ugrozila čak i svoje zdravlje.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Radmila Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>