Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša idu u sledeći krug! (Foto)

Održano je još jedno veče popularnog takmičenja "Zvezde Granda" , a dalje su se plasirale: Tijana Milentijević, Marina Radosavljević, Ljiljana Obradović, Gorana Babić i Ajša Kapetanović.

Zvezde Granda 2014: Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša idu u sledeći krug! (Foto)




Zvezde Granda: Peđa, Nikola, Milan, Igor i Mustafa idu u sledeći krug! (Foto)
Od samog početka emitovanja osme sezone Zvezde Granda, puno kandidatkinja se plasiralo u dalji tok takmičenja, a večeras je petočlani žiri i članovi tima produkcije "Grand" izabrali odredio još pet takmičaki koje su uspele da izbore plasman u naredno krug takmičenja.



Ni ovo veče baraža nije bilo toliko napeto, jer je žiri koji čine Zorica Brunclik, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić Dragan Stojković Bosanac uglavnom u toku večeri bio složnan, pa pošto su im se mišljenja u većini slučajeva poklapala, veliki broj kandidatkinja čak njih 7 prošla je u baraž bez pomoći produkcije Grand.



Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)
U prethodnim emisijama baraž je bio neizvestan do samog kraja, dok u ovoj i prethodnoj emisiji konkurencija je bila jaka i kandidatkinje su vrlo lako prolazile. Sem što su prolazili sa pet glasova, i žiri "Grand" produkcije pustio je četiri kandidatkinje u baraž, a onda je izabrano pet devojaka koje idu u sledeći krug.



Kada je baraž završen u kome se našlo čak 11 takmičarki, pet kandidatkinja koje su prošle u naredni krug takmičenja su: Tijana Milentijević,  Marina Radosavljević,  Ljiljana Obradović, Gorana Babić i Ajša Kapetanović, dok će ostale učesnice za nekoliko nedelja ponovo oprobati svoju sreću u baražu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV PInk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>