Region

Svet

Ana Sević uživa u trudnoći: Darko me mazi i pazi, jako je pažljiv!

Pevački par Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji jedne devojčice, a pevačica koja je u petom mesecu trudnoće uživa u svom blaženom stanju i kaže da joj Darko u svemu pomaže, kao i da će njihova ćerka možda naslediti profesiju.

Ana Sević uživa u trudnoći: Darko me mazi i pazi, jako je pažljiv!



Darko Lazić i Ana Sević čekaju devojčicu: Ne smeta mi što sam papučar, ispunjavam joj sve želje!
"Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da nam se ćerka bavi muzikom, s obzirom na to da se i mama i tata bave tim poslom. Ovo je ipak najlepši posao na svetu, ali nećemo joj se mešati šta god da odluči", rekla je Ana, koja ne planira da ide na trudničko bolovanje iako je u petom mesecu trudnoće.

Pevačica i voditeljka „Granda“ izgleda bolje nego ikad. "Osećam se divno, maženo, paženo i uživam u trudnoći. Sve je kako bi trebalo da bude, da kucnem u drvo, a Darko i ja očekujemo najlepši događaj na svetu", priča Ana Sević sa širokim osmehom.

Otkako je Ana ostala u drugom stanju, Darko i ona su retko razdvojeni, pa smo se začudili kada smo videli da se ona na promociji albuma kolege Ćeme pojavila sama. "Ponosni otac je morao da ode svojim poslom, na jedan humanitarni koncert. Mi se trudimo da poštujemo sve ljude, i mogu ti reći da sve stižemo. Dogovor je čudo", kaže Ana i dodaje da Darko s njom prolazi kroz slatke trudničke muke.

Darko Lazic i Ana Sević srećni zbog prognoze doktora: Priželjkujemo devojčicu!
"Moram da priznam da je on uvek bio pažljiv i uvek me je mazio i pazio. Prolazi sa mnom kroz sve faze i zanimljivo je koliko se muškarci psihološki užive u drugo stanje. To je šou-program. Čitala sam i stručnu literaturu i to je normalno", kazala je Sevićeva.

Budući da će dobiti devojčicu, na pitanje da li već razmišljaju o imenu i da li su već okrečili jednu sobu u roze, Ana kaže: "Nismo se još dogovorili oko imena i vagamo, pošto smo Vaga i on i ja. Devojčica je i presrećni smo zbog toga. Ne robujemo predrasudama da je roze za devojčice, a plavo za dečake. Mislim da ćemo biti sjajni roditelji, a dete nikada nećemo forsirati da radi stvari koje ne želi. Ipak, mislim da će se baviti pevanjem", iskrena je lepa trudnica.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Ana Sević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>