Region

Svet

Ana Bekuta oštro odgovorila Verici Rakočević: Ovako sam izgledala dok me ona oblačila (Foto)

Pevačica Ana Bekuta, koja se priprema za već tradicionalni koncert u beogradskom Sava Centru zakazan za 13. mart, odgovorila je na uvredljive komentare Verice Rakočević na račun njenog izgleda.

Ana Bekuta oštro odgovorila Verici Rakočević: Ovako sam izgledala dok me ona oblačila (Foto)



Verica Rakočević modni kritičar: Ana Bekuta da smrša, Nataša Bekvalac i Bojana Rajić besprekorne!
Ana Bekuta odgovorila je na prozivke kreatorke Verice Rakočević, koja je pre nekoliko dana posavetovala pevačicu da bi joj bilo bolje da smrša i da promeni stilistu. Listajući album sa fotografijama, Ana je pronašla slike iz perioda kada ju je oblačila poznata kreatorka i dodala da publika ima oči i da može sama prosuditi kada je bolje izgledala.



"Koliko god precenjena, vitkost je dostižna, a mozak se ne može nabildovati u teretani. A o težini estetskog suda drage Verice, neka posvedoče fotografije iz moje arhive. Evo kako sam izgledala dok me je oblačila Verica Rakočević", izjavila je Ana pokazujući fotografije kada je za njen stajling bila zadužena popularna kreatorka.





Ana Bekuta privodi kraju pripreme za koncert koji će održati 13. marta u Sava Centru, a kao i uvek beogradskoj publici obećava veče za pamćenje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>