Svet

Region

Crne prognoze za Mihaela Šumahera: Lekari saopštili porodici da očekuju ono najgore!

Stanje Miahela Šumahera se pogoršava, a prema rečima neimenovanog izvora doktori su porodici saopštili da je zdravlje svetskog šampiona u Formuli 1 kritično i da se pripreme na ono najgore.

Crne prognoze za Mihaela Šumahera: Lekari saopštili porodici da očekuju ono najgore!



Supruga Mihaela Šumahera napunila 45 godina: Najtužniji rođendan do sada
Jedan Nemački novinar koji je želeo da ostane anoniman izjavio je danas, kako je stanje sedmostrukog šampiona sveta jako kritično i da će se iz ove situacije teško iizvući. Takođe dodaje da su lekari saopštili porodici, da se zdravlje Mihaela Šumahera pogoršalo i da polako treba da se pripreme "na ono najgore".

"Porodici je saopšteno da samo čudo može da povrati Mihaela Šumahera. Znamo da je u jako lošem stanju, ali dok se porodica ne oglasi zvaničnim saopštenjem, ni mi ne smemo ništa da objavimo" rekao je anonimni nemački novinar.

Da je u pitanju ozbiljna situacija, potvrdio je i drugi izvor koji kaže, kako su su doktori već rekli porodici kako stoje stvari.

"Čuda se ponekada dešavaju, ali postoji jako malo nade da će se Šumaher izvući iz ovoga".

Mihael Šumaher nalazi se u veštačkoj komi od 29. decembra, kada je tokom skijanja u Francuskoj glavom udario u stenu, a  od tada lekari pokušavaju na sve moguće načine, da šampiona Formule 1 povrate u život. Nadamo se da čuda postoje i da ćemo Šumija ponovo imati prilike da vidimo u punom sjaju.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Mihael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>