Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ko su voditelji novog plesnog spektakla? (Foto)

Spektakularni plesni šou "Ples sa zvezdama", koji godinama već osvaja publiku na svim kontinentima, uskoro stiže i na naše prostore, na televiziji Prva. Iako spisak učesnika i dalje nije zvanično otkriven, voditeljski par jeste.

Ples sa zvezdama: Ko su voditelji novog plesnog spektakla? (Foto)



Ples sa zvezdama uskoro počinje, Tanja Bošković spremna za podijum!
Voditelji i domaćini Plesa sa zvezdama na Prvoj televiziji biće baletski igrač Aleksa Jelić, jedan od favorita šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i voditeljka emisije "Žene" Irina Radović. Njih dvoje se uveliko pripremaju za novi projekat, hvataju korak jedno sa drugim, a tokom jučerašnjeg promotivnog fotografisanja, otkrili su i svoje prve utiske o novom projektu i zadacima koji ih čekaju.


Foto: Prva.rs

Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!
"Jako sam srećna što sam dobila šansu da radim najgledaniji i najpopularniji šou, koji je bio sjajan gde god da se prikazivao", rekla je Irina, a sa njom se složio i njen novi partner "po mikrofonu" Aleksa Jelić: "Verujem da će ovo biti fantastičan šou, da će takmičari biti sjajni, i da ćemo se na kraju svi dobro zabavljati."

Što se tiče samih učesnika u šouu, Aleksa je dodao da je siguran da će se takmičari dobro oznojiti i da će verovatno neki po prvi put otkriti koliko su talentovani.

Autor: B.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Aleksa Jelic, Irina Radovic

Viber

Izvor: Svet Plus


>