Svet

Region

Leonardo DiKaprio ipak dobio statuu. Nije zlatan, ali je Oskar!

Već godinama se priča o tome kako bi Leonardo DiKaprio trebalo da dobije Oskara, ali mu on svake godine nekako izmakne, pa je tako bilo i sada. S obzirom da se ovo razočarenje širi kao epidemija, stiglo je i do Rusije.

Leonardo DiKaprio ipak dobio statuu. Nije zlatan, ali je Oskar!



Leonardo Dikaprio i Džared Leto na dodelu Oskara poveli mame (Foto)
Grupa ruskih glumaca koja poseduje svoje udruženje u gradu Čeljabinsku bili su izuzetno razočarani što Američka filmska akademija ni ove godine nije dala Oskara čuvenom Leonardu DiKaprio koji je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca na celom svetu. Zato su ovi glumci iz Rusije odlučili da preuzmu stvar u svoje ruke, pa su kontraktirali Lea i saopštili mu da će Oskara dobiti od njih.

Razlika između pravog Oskara i ovog kog nude glumci iz Rusije je u materijalu, obzirom da njihov nije zlatan, već je napravljen od gvožđa, a sem toga mišićaviji je od uobičajene statue. "Trofej koji je namenjen Leonardu vrlo je sličan originalnom, ali je naš mišićaviji i za nas zbog toga predstavlja snagu volje", kažu ruski glumci i dodaju: "Ruskim Oskarom želimo da podstaknemo Lea da ne treba gubiti volju i da nikada ne treba da odustane, već da nastavi da ide napred, i da će se Oskar kad-tad pojaviti u njegovim rukama".

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>