Region

Svet

Stanija Dobrojević ponosna na svoju zadnjicu, samouvereno prošetala pred kamerama! (Foto+Video)

Naša starleta Stanija Dobrojević pojaviće se uskoro u spotu "Fantastik benda" u kome glumi devojku frontmena, a i ovog puta opredelila se za provokativan stajling kojim "demonstrira silu" kada je njeno telo u pitanju.

Stanija Dobrojević ponosna na svoju zadnjicu, samouvereno prošetala pred kamerama! (Foto+Video)



Stanija Dobrojević brža od stojadina: Voli i skromne automobile! (Foto)
Iako Stanija nije previše razgolićena, odnosno, gornji deo tela joj je potpuno prekriven majicom sa dugim rukavima, dok pored toga na sebi ima samo gaćice i čarape preko kolena, ovakvim provokativnim stajlingom glumila je bivšu devojku koju je frontmen ostavio kako bi se provodio i uživao u mladosti.


Foto: ScreenShot Youtube

Snimanju spota prisustvovala je i ekipa "Paparazzo lova" koji su snimili nekoliko kadrova, među kojima je očigledno najbitniji bio onaj u kome Stanija Dobrojević okreće leđa kameri i odlazi, pa su prvom planu nalazi njena zadnjica koja je očigledno postala glavna tema komentarisanja nakon što se pojavila u medijima, pa se starleta oglasila i na Tviteru.


Stanija Dobrojević: Za četiri nedelje odlazim, i to sama! (Video)
Iako postoje oni koji povremeno prokomentarišu Staniju u negativnom kontekstu, starleta je svesna svojih kvaliteta... I onih koji se tiču izgleda, kao i onih mentalnih, pa nema razloga da se nervira, već samo da uživa u pohvalama i komentarima koji stižu od strane njenih fanova.



Autor: M.P.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>