Svet

Region

Nehumani Spajdermen: Endru Garfild odbio da održi govor sa dečakom obolelim od raka

Endru Garfild trebao je da održi kratak govor na dodeli Oskara sa petogodišnjim Majlsom Skotom koji boluje od leukemije, ali je glumac odbio dečaka jer mu se nisu dopale njegove rečenice.

Nehumani Spajdermen: Endru Garfild odbio da održi govor sa dečakom obolelim od raka



Glumački par Ema Stoun i Endru Garfild u projektu Sat za našu planetu (Foto+Video)
Petogodišnji Majls Skod dospeo je prošle godine na naslovne strane časopisa kao  BatKid, dete koje je spasilo Gotam Siti od zlikovaca. Bila je to akcija fondacije "Make-A-Wish" kojom su Majlsu, obolelom od leukemije, ispunili želju da na jedan dan uđe u cipele svog omiljenog heroja, Betmana.

Dečak, koji se sada nalazi u remisiji, trebao je da učestvuje na svečanoj dodeli Oskara, ali bez objašnjenja, u poslednjem trenutu, njegov nastup je otkazan, samo dan pre same svečanosti.

Nakon montaže u kojoj su prikazani superheroji, glumac "Čudesnog Spajdermena" Endru Garfild, trebao je da izvede dečaa na binu kako bi ga imenovao "sledećim superherojem sveta", ali je glumac usred probe odustao od nastupa jer mu se nisu sviele rečenice koje je trebao da izgovori.

"Odbio je scenario i izmislio svoje rečenice. Producenti su smatrali kako te rečenice nisu primerene. Garfild je pobesnio i odjurio sa bine. Majls i njegova porodica bili su na probi i to ih je sve jako rastužilo. Zadnje što su hteli je da vide dečaka razočaranog, rekao je dobro obaviješten izvor.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>