Region

Svet

X Factor Adria: Kiki Lesendrić - Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!

Posle ispadanja Ilme Karahmet iz daljeg takmičenja X Factor Adria, oglasio se i Kiki Lesendrić koji kaže da nije oka sklopio zbog eliminisanja mlade pevačice iz šoua, kao i da nečije godine ne smeju da budu razlog izbacivanja .

X Factor Adria: Kiki Lesendrić - Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!



Ilma Karahmet ne prašta: X Factor Adria je namešten! Nisu me ispoštovali do kraja!
Mentor Ilme Karahmet, Kiki Lesendrić tužan je zbog ispadanja mlade pevačice iz daljeg takmičenja X Factora, a najviše su ga povredila obrazloženja kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?
"Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme", rekao je Kiki i dodao:

"Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku. Ima divnu porodicu koja je bodri i prati i to je najvažnije", zaključio je mentor Ilme Karahmet.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>