Region

Svet

Maji Nikolić umrla majka: Uvek mi je govorila da budem hrabra i dostojanstvena!

Pevačicu Maju Nikolić zadesila je još jedna tragedija, kada joj je posle duge i teške bolesti preminula majka koja joj je kako i sama kaže bila najveći oslonac u životu.

Maji Nikolić umrla majka: Uvek mi je govorila da budem hrabra i dostojanstvena!



Maja Nikolić prebolela Alena: Utehu pronašla u zgodnom manekenu
Nakon što joj je sud oduzeo starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, Maju Nikolić zadesila je još jedna tragedija. Pevačici je posle duge i teške bolesti preminula majka, zbog koje je kako kaže počela da peva i koja joj je bila najveći oslonac u životu.

"Kako može da se oseća osoba koja je izgubila majku? Sećam se priča, kad su mi u rijalitiju rekli da skupljam poene na bolesti svoje majke. Ipak opraštam im svima, ti ljudi su govorili sami o sebi.", izjavila je pevačica u emisiji Glamur na televiziji Hepi i dodala da su joj najveća podrška sinovi Lazar i Novak:

"Najveća podrška su mi sinovi Novak i Lazar. Jedina moja sreća. Nikada neću preboleti odlazak mame. Navikla sam da ustanem i da idem iz početka, dobvoljno je da znam da se osmehnem i pogledam Novaka i Lazara, da vidim ono lepo i na jedan mir koji sam sagradila sa sinovima. Uvek se računa poslednja bitka", rekla je Maja Nikolić.

Poslednjih meseci Maja Nikolić je bila u centru medijske pažnje zbog skandala koji je izbio sa bivšim verenikom Alenom Savićem, koga smatra malim glumcem u njenom životu.

"Svi mi smo glumci u malim životima. Dobili smo karte sa kojima moramo da igramo", Mama je bila jako pozitivna i volela je da peva. Zbog nje i pevam. Uvek mi je govorila: hrabro i dostojanstveno, znaš ko si! Jako je bitno da sebe ujutru pogledaš u ogledalo", rekla je Maja na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>