Region

Svet

Finale X Factora Adria se bliži, Lukijan Ivanović presrećan zbog prolaska!

Finalista X Factora Adria Lukijan Ivanović, bio je presrećan zbog prolaska u super finale takmičenja koje će se održati 23. marta u Kombank Areni, a među prvima, na velikom uspehu su mu čestitali članovi njegove porodice.

Finale X Factora Adria se bliži, Lukijan Ivanović presrećan zbog prolaska!



X Factor Adria: Emina Jahović - Kletve su opasne igračke, mogu da se vrate kao bumerang!
Lukijan Ivanović i njegova mentorka Emina Jahović među prvima su tokom osmog lajv takmičenja X Factor obezbedili prolaz u super finale, a mladi pevač nije krio zadovoljstvo zbog svog velikog uspeha.

" Ne znam šta da vam kažem, pomalo se tresem od sreće. Zadovoljan sam bio nastupom, pored pesme Sve moje zore, ovo mi je omiljeni nastup! Veoma sam ponosan i hvala svima koji me podržavaju!", rekao je Lukijan i dodao da su mu prolazak u super finale prvi čestitali mama, tata, stariji brat i mlađa sestra koja je njegov vatreni navijač.

"Lukijan ima zaista ogromnu podršku porodice, što je veoma važno u ovako teškim momentima. Oni su familija iz sveta muzike i sve razumeju. Lukijanov tata se profesionalno bavi muzikom, a mlađa sestra peva fantastično! Ko zna, možda se i ona prijavi sledeće godine", rekao je izvor blizak produkciji.

Lukijan, Maid, Tamara, Doktori i Daniel obezbedili su svoj prolazak u super finale koje će se 23. marta održati u Kombank Areni, a tada ćemo i saznati ko će poneti počasnu titulu pobednika X Factor Adria.

Autor: J.B.
Izvor: story.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>