Region

Svet

Svet Plus vas vodi na koncert Parnog Valjka 8. marta

Portal Svet Plus će i danas obradovati svoje čitaoce i pokloniti im karte za koncert legendarne rok grupe Parni Valjak, u subotu, 8. marta u beogradskoj Kombank Areni.

Svet Plus vas vodi na koncert Parnog Valjka 8. marta



Parni Valjak svoj koncert je spremio za subotu, 8. mart 2014. godine, na jedan od najlepših dana u godini - Dan žena, sa početkom u 20 časova u Kombank Areni.

Svojim vernim čitaocima poklanjamo po dve karte za koncert velikana, koji su 2010. godine imali dva rasprodata koncerta u Areni, a potrebno je samo da na mail naše redakcije [email protected] pošaljete ime, prezime i kontakt telefon.

"Dan žena, 8.mart, je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pesme su većinom ljubavne tematike i srećni smo što žene čine veći deo naše publike", poručuju momci iz sastava Parni valjak.

S obzirom na pozitivnu energiju koju ovaj bend širi verujemo da će ovo biti veoma emotivan koncert za pamćenje. I čak i nakon 38 godina muzičke karijere i mnogobrojnih hitova njihova energija koju sa bine šalju je retko viđena i toliko snažna da svako ko ih jednom uživo čuje ostaje verni fan zauvek.

I zato budite brzi i ne propustite najemotivniji koncert godine ove subote u Areni.

Autor: A.K.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>