Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović - Kletve su opasne igračke, mogu da se vrate kao bumerang!

Nakon što je Ilma Karahmet razočarana svojim ispadanjem iz takmičenja X Factor Adria uputila kletve na račun Emine Jahović, pevačica se oglasila putem društvene mreže Fejsbuk, gde je napisala kako su kletve opasne igračke.

X Factor Adria: Emina Jahović - Kletve su opasne igračke, mogu da se vrate kao bumerang!



Ilma Karahmet ne prašta: X Factor Adria je namešten! Nisu me ispoštovali do kraja!
Ilma Karahmet razočarana svojim ispadanjem iz muzičkog takmičenja X Factor iznenadila je mnoge svojim komentarom ,kada je putem društvene mreže Fejsbuk uputila Emini Jahović, koju inače krivi za svoje izbacivanje iz daljeg takmičenja, kletvu.

Ubrzo nakon toga oglasila se i pevačica koja je upozorila osobu koja se krije iza imena mlade pevačice  da se sa takvim stvarima ne treba igrati:



X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)
"Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bilo bi me strah. Kletve su najveci bumerang i opasne igračke", napisala je Emina Jahović na svom profilu, ne verujući da iza izgovorene kletve stoji Ilma Karahmet.

Kada je shvatila da je pogrešila i da su mediji počeli da prenose njenu pomalo ishitrenu reakciju, mlada pevačica iz Kiseljaka se obratila uz komentar: "Draga Emina zna da je volim, ali ljudi uvek žele da pogrešno tumače, bez obzira na vaše komentare, želim da kažem da moj komentar nije bio u lošem smislu", pokušala je da se opravda Ilma, čiji su roditelji takođe okrivili Eminu Jahović za ispadanje njihove ćerke pred samo super finale u Kombank Areni.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>