Region

Svet

Danijel Alibabić: Jovana Nikolić je prošlost, sad sam slobodan čovek!

Danijel Alibabić konačno može da odahne jer je suđenje sa njegovom sada već bivšom suprugom Jovanom Nikolić završeno u njegovu korist. Pevač kaže da je konačno srećan i slobodan, kao i da su mu proradili leptirići u stomaku.

Danijel Alibabić: Jovana Nikolić je prošlost, sad sam slobodan čovek!Jovana Nikolić se nije pojavila na sudu, Danijel Alibabić izašao nasmejan!
Danijel Alibabić pojavio se na promociji novog albuma svog kolege Ćeme vidno raspoložen. Razlog njegove sreće te večeri, bio je  okončan sudski proces sa Jovanom Nikolić, koje je završeno u njegovu korist .

"To je tema na koju je stavljena tačka, pojavio sam se na tom ročištu jer sam ga ja sazvao i sve je uspešno završeno. Ne smem da pričam o tome bez advokata, ali sam srećan i slobodan, pa vi zaključite", rekao je kroz osmeh pevač, koji je otkrio da u stomaku oseća leptiriće, ali da mu je još uvek rano za novu vezu.

"Zaista ne bih da pričam još ništa na tu temu, jer je rano da ulazim u vezu, ali trenutno se dešavaju prelepe stvari. Kad bude bilo vreme, sve ću otkriti, jer ja ništa ne krijem", dodao.

Danijel Alibabić trenutno radi na svom drugom albumu, prikuplja pesme i nada se da će CD biti gotov do kraja godine.

Autor: J.B.
Izvor: telegraf.rs
Foto: Facebook/Jovana Nikolic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>