Region

Svet

Lotar Mateus u autobiografiji otkriva detalje: Marijana je kriva za najveću grešku u mom životu! (Foto)

U svojoj autobiografiji "Sve ili ništa" Lotar Mateus je otkrio svaki detalj veze sa Marijanom, sve od trenutka kada su se upoznali pa do razvoda, a pritom priznao da upravo nju krivi za najveću grešku koju je napravio u životu.

Lotar Mateus u autobiografiji otkriva detalje: Marijana je kriva za najveću grešku u mom životu! (Foto)



Lotar Mateus: Marijana, frati mi prezime! (Foto)
Naime, ova fudbalska legenda najvećom greškom smatra to što je zbog Marijane raskinuo ugovor sa jedin brazilskim timom. Kako on objašnjava, dogovor između supružnika je bio da tokom njegovog angažmana u Brazilu Marijana dolazi svakog meseca u posetu, međutim ona je to učinila samo jednom, i to za vreme karnevala.

"Telefonski razgovori nisu mi ulivali nadu da će mi ona, kao što smo se dogovorili, dolaziti u posetu. Jednom prilikom se zaista potrudila i došla, ali samo zbog karnevala", napisao je Mateus.


Foto: Puls

Marijana Mateus: Posle Lotara nisam poželela drugog muškarca za brak!
Nakon ovoga, postalo mu je jasno da će morati da bira između braka i kluba, te je na taj način odbacio usamljenički život i profesiju kako bi se vratio porodici. Po povratku u Mađarsku, Lotar objašnjava da je njegova i Marijanina veza opstala još oko godinu dana, uz konstantne oscilacije u odnosu. "Posle toga naš brak je doživeo konačni slom. Marijana će možda to pokušati da pripiše našim svađama. Ali zbog čega smo se svađali? Ona nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Sve je bilo u redu dok je bilo po njenom. Ali kada bi bilo po mom, nastajali su problemi", kaže Lotar u svojoj knjizi.

Kap koja je prelila čašu predstavlja momenat kada Marijana nije pristala na zajedničko letovanje, već je svojom decom i jednom prijateljicom otišla u San Trope. Od tada je čitava situacija krenula vrtoglavom brzinom nizbrdo, do momenta kada se Lotar zaljubio u Lilijanu i otvoreno priznao sve Marijani. Njih dvoje su živeli još četiri meseca pod istim krovom, da bi se konačno rastali 2009, nakon šest godina braka.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook/Marijana Matthäus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>