Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)

Nakon što je sinoć ispala iz takmičenja X Factor Adria pred samo super finale, Ilma Karahmet izrazila je svoje nezadovoljstvo, kada je Emini Jahović kroz kletvu odgovorila na objašnjenje zbog kog je pevačica svoj glas dala Maidu Hećimoviću.

X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)



X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?
Poslednja lajv emisija X Factora Adria pred veliko finale u Kombank Areni 23. marta, donela je  Ilmi Karahmet veliko razočarenje, jer je odlukom publike, a potom i žirija, Ilma  ispala iz daljeg takmičenja, dok je Maid Haćimović iz duela izašao kao pobednik.

Nakon što je njen glas bio presudan, Emina Jahović osetila je potrebu da objasni zašto je svoj glas dala Maidu Hećimoviću:

X Factor Adria: Emina Jahović - Ilma Karahmet je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi!
"Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... X Factor Adria bi od sledeće godien trebalo da povede računa o godinama takmičra. 17 godina, naviše... i svi sretni. Ovako teško... Laku noć svirači, baš me je umorilo ovo veče", napisala je Emina Jahović na svom Fejsbuku nakon završenog osmog lajv šoua X Factora Adria.



Umesto da naiđe na razumevanje, Ilma Karahmet je na ovaj komentar uputila odgovor u kome kune Eminu: "Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada Ilma u komentaru ispod pevačicinog objašnjenja.

Od kako je Ilma Karahmet ispala iz takmičenja na društvenim mrežama pojavile su se brojne grupe koje zahtevaju da se mlada pevačica vrati u šou i ravnopravno bori sa ostalim super finalistima u Kombank Areni 23. marta.


Autor: J.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>