x
Region
X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)
5. mart 2014. 19:45
Nakon što je sinoć ispala iz takmičenja X Factor Adria pred samo super finale, Ilma Karahmet izrazila je svoje nezadovoljstvo, kada je Emini Jahović kroz kletvu odgovorila na objašnjenje zbog kog je pevačica svoj glas dala Maidu Hećimoviću.


X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?
Poslednja lajv emisija X Factora Adria pred veliko finale u Kombank Areni 23. marta, donela je  Ilmi Karahmet veliko razočarenje, jer je odlukom publike, a potom i žirija, Ilma  ispala iz daljeg takmičenja, dok je Maid Haćimović iz duela izašao kao pobednik.

Nakon što je njen glas bio presudan, Emina Jahović osetila je potrebu da objasni zašto je svoj glas dala Maidu Hećimoviću:

X Factor Adria: Emina Jahović - Ilma Karahmet je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi!
"Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... X Factor Adria bi od sledeće godien trebalo da povede računa o godinama takmičra. 17 godina, naviše... i svi sretni. Ovako teško... Laku noć svirači, baš me je umorilo ovo veče", napisala je Emina Jahović na svom Fejsbuku nakon završenog osmog lajv šoua X Factora Adria.Umesto da naiđe na razumevanje, Ilma Karahmet je na ovaj komentar uputila odgovor u kome kune Eminu: "Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada Ilma u komentaru ispod pevačicinog objašnjenja.

Od kako je Ilma Karahmet ispala iz takmičenja na društvenim mrežama pojavile su se brojne grupe koje zahtevaju da se mlada pevačica vrati u šou i ravnopravno bori sa ostalim super finalistima u Kombank Areni 23. marta.


Autor: J.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

   
| More    
Pop pevačica Emina Jahović obradovala je u subotu poklonike svoje muzike koncertom u tržnom centru Big u Novom Sadu, kada ju je u ovom zatvorenom prostoru dočekalo više hiljada fanova.
25. avgust 2014. 12:01
Pop pevačica Emina Jahović koja ovih dana uživa na porodičnom letovanju, javno je i na vrlo dirljiv način čestitala rođendan svom starijem sinu Jamanu, koji je 8. avgusta napunio šest godina.
9. avgust 2014. 13:32
Druga sezona regionalnog muzičkog šoua X Factor Adria zakazana je za mart sledeće godine, ali ovoga puta u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.
2. avgust 2014. 13:11
Emina Jahović poznata je po tome da veoma vodi računa o svom izgledu, a ovog puta na treningu pridružio joj se i njen suprug Mustafa Sandal, na kome je demonstrilala silu.
25. jul 2014. 20:21
Emina Jahović trenutno se nalazi u Beogradu zbog posla, a slobodno vreme koristi kako bi uživala u društvu svojih najbližih. Pevačica je na društvene mreže postavila fotografiju, na kojoj zajedno sa svojom sestrom uživa u mirnoj večeri.
23. jul 2014. 17:43
Emina Jahović, nastupila je u Prilepu na Pivo festu pred oko 80.000 ljudi, a nizajući svoje najveće hitove atmosferu je dovela do usijanja.
21. jul 2014. 21:23
Emina Jahović nekoliko dana provešće sama u Beogradu, bez supruga Mustafe i njihovih sinova Jamana i Javuza o kojima kako kaže, sama birne. Pevačica otkriva da nema dadilju, kao i da joj nedostaje da sa svojim mezimcima provede 24 sata dnevno.
20. jul 2014. 19:12
Emina Jahović trenutno u Turskoj odmara uživajući u čarima leta. Nakon brojnih obaveza, lepa pevačica odlučila je da malo odmori, a na svom Tviter profilu postavila je fotografiju na kojoj je u prvi plan istakla svoje noge.
12. jul 2014. 22:09
Pevačica Emina Jahović Sandal nedavno je završila renoviranje svoje porodične kuće u Novom Pazaru, a  kako se priča, u sređivanju celog prostora je uložila oko pola miliona evra.
2. jul 2014. 20:13
Emina Jahović važi za jednu od uspešnih pevačica na našoj estradi. Iako pokušava da na najbolji mogući način uskladi poslovni i privatan život, pevačica otkriva, da joj stariji sin Jaman, pravi velike probleme kad izbaci neki provokativan spot.
22. jun 2014. 21:11

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus