Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti ne kriju da su sujeverni, osoblje hostela prosipa vodu za njima

Takmičenje X Factor Adria sinoć je dobilo svojih pet super finalista, a sami učesnici ovog šoua ne kriju da su veoma sujeverni, pa ih pred svaki svaki odlazak iz hostela u kome borave osoblje prosipa vodu za njima.

X Factor Adria: Finalisti ne kriju da su sujeverni, osoblje hostela prosipa vodu za njima



 U X Factoru Adria sve napetije! Kristina Kovač stoji iza svoje odluke: Ne osećam nikakvu emociju kada Ilma peva!
"Takmičari, koji borave u hostelu, veoma su se vezali za vlasnicu, toliko da je smatraju za drugu mamu. Ona je uvek tu za njih i mnogo im pomaže. Kada su prvi put krenuli u emisiju, ona je za njima prosula vodu kako bi im poželela sreću, a zatim je to nastavila da radi. Tako je pred sinoćnu emisiju sreću poželela Doktorima, Tamari Milanović, Ilmi Karahmet, Lukijanu Ivanoviću, Maidu Hećimoviću i Danielu Kajmakovskom", rekao je i izvor blizak produkciji i dodao da takmičari ovo smatraju posebnim ritualom.

"Svi kandidati su se već navikli na ovaj ritual. Jednom prilikom, vlasnica hostela je bila zauzeta, pa nije stigla da za njima prospe vodu, ali su se svi vratili da je potraže i pitaju šta je sa ritualom. "A voda? Što nas ne polivate vodom?", upitali su je, a ona je odmah potrčala da ih isprati na uobičajen način. Inače, svi takmičari su se vezali za vlasnicu hostela, tako da joj i oni koji su napustili X Factor redovno dolaze u posetu. Tako je nedavno Haris Ćato, čim je došao iz Bosne, prvo otišao kod nje",  zaključio je izvor blizak produkciji.

Finalno veče takmičenja X Factora se bliži, a kome će polivanje vodom doneti najviše sreće, saznaćemo 23. marta u Komabnk Areni kada ćemo dobiti i prvog pobednika ovog prestižnog šoua.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/X Facotr Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>