Svet

Region

Šakira prezaposlena, nema vremena da opet bude trudna

Latino pevačica Šakira nakon dvogodišnje pauze u karijeri koju je napravila zbog trudnoće i rođenja sina Milana ima opet na umu da zavlada svetskom muzičkom scenom.

Šakira prezaposlena, nema vremena da opet bude trudna



Premijerno: Šakira predstavila novi singl Empire, ovog puta energična balada (Audio)
Svoj plan je već počela da ostvaruje kada je sa Rijanom snimila spot i pesmu "Can't Remember To Forget You", a u intervjuu za časopis Latina je izjavila da zbog svih poslovnih obaveza nema u planu da uskoro zatrudni.

"Da nije toliko muzičkih projekata već bih bila trudna", izjavila je Šakira, čiji deseti studijski album izlazi 25. marta, i dodala: "Volela bih da imam osmoro ili devetoro dece sa Gerardom, naš mali fudbalski tim."

Šakira i Rijana zaludele svet: Za sedam dana spot pregledan preko 100 miliona puta (Video)
Iako je trenutno fokusirana na karijeru njen prvorođeni sin je i dalje prioritet. "Pre sam kružila oko ideja, ali od kada se on rodio nemam toliko vremena. Uvek žurim, on me je naučio kako da se fokusiram", izjavila je ova požrtvovana mama.

"Kada imate bebu i kada osetite njenu ljubav osećate i sav mir na svetu. Odjednom želite da podeliti dobru vest sa svima i samo da pričate o tome kako ste srećni! Mogu samo da se nadam da će Milan kako raste naučiti da uzvraća svu ljubav koji mu je dele svakodnevno", rekla je pevačica.

Autor: A.K.
Foto: Twitter/Shakira

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>