Region

Svet

X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?

Poslednja lajv emisija X Factora Adria pred veliko finale u Kombank Areni 23. marta, Ilmi Karahmet je donela veliko razočarenje. Odlukom publike, a zatim i žirija, Ilma je ispala iz daljeg takmičenja, dok je Maid Haćimović iz duela izašao kao pobednik.

X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?



Već sinoć su društvene mreže bile preplavljene negativnim komentarima u kojima publika prvenstveno krivi žiri za ovu nimalo očekivanu odluku, pa su mnogi pokrenuli pitanje ima li uopšte smisla glasati, ako je sve već unapred režirano?

Iako je Željko Joksimović bio zaprepašten odlukom publike, što je i sam prokomentarisao pre iznošenja konačne odluke i uputio Ilmi reči podrške: "Najbolje pevaš od svih u X Factoru", pridružio se Emini Jahović i Kristini Kovač i glasao za svog štićenika. Kiki Lesendrić se, pak, nije složio sa ostatkom žirija navodeći da je mala Ilma X Factoru dala "x factor".

X Factor Adria: Ispala Ilma Karahmet, Maid Hećimović posle duela odlazi u superfinale!
Emina je talentovanoj Ilmi Karahmet "zamerila" na malom broju godina, iako smatra da njeno vreme tek dolazi, pa je javno iznela mišljenje da bi produkcija u sledećoj sezoni trebala uvesti novo pravilo.


X Factor Adria: Superfinalisti su Doktori, Maid, Daniel, Lukijan i Tamara!
Ako u obzir uzmemo i podatak da publika iz BiH i posle skoro dvanaest sati ne prestaje da se žali na sistem sinoćnjeg glasanja i ističe da se za Ilmu, nažalost, iz njene matične zemlje nije moglo glasati, zaista ostaje pitanje da li je ovo još jedan u nizu isceniranih TV formata koji bez sumnje dostižu abnormalnu popularnost na našim prostorima...

Kako bilo, Doktori, Daniel Kajmakoski, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Maid Hećimović boriće se 23. marta u velikom finalu i pokazati šta znaju u spektakularnoj atmosferi beogradske Kombank Arene, a uz podršku svojih mentora i brojnih fanova. Želimo im puno sreće!

Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>