Region

Svet

Vesna Zmijanac i Ćemo zajedno uhapšeni na autoputu!

Pevačica Vesna Zmijanac i njen kolega Ćemo putovali su zajedno u Ljubljanu na nastup, ali su zbog njegovog prekršaja u saobraćaju zajedno i privedeni u blizini Sremske Mitrovice.

Vesna Zmijanac i Ćemo zajedno uhapšeni na autoputu!



Vesna Zmijanac će morati na operaciju, zdravstveno stanje nije poboljšano
Naime, s obzirom da su se kretali brzinom mnogo većom od ograničenja, u jednom trenutku su primetili da se iza njih nalazi presretač, ali iako je pevač pokušao da uspori već je bilo kasno.

"Ćemo je vozio 170 na sat iako je na auto-putu dozvoljeno 120. U jednom momentu shvatio je da ga prati automobil marke "audi", koji je bio neobične plave boje, kakva se retko sreće. I samo što je uspeo svojoj koleginici Vesni da izgovori da ima osećaj da je u tom automobilu policija, uključila su se rotaciona svetla. Čim su ih policajci u presretaču zaobišli, Ćemo je morao da smanji brzinu i da ih prati do prvog parkinga", otkriva Kurirov izvor.

I sam Ćemo je potvrdio: "Tačno je to što ste čuli. Uhvaćen sam u brzoj vožnji, a kad su videli da sam crnogorski državljanin, odveli su me pravo kod sudije za prekršaje gde sam odmah morao da platim kaznu. Iako su prepoznali i Vesnu Zmijanac, to mi nije pomoglo! Dao sam 15.000 dinara, a sa svim provizijama izašlo me je 19.000. Ko mi je kriv kad Vesnu nisam slušao dok me je usput kritikovala što prebrzo vozim. Na kraju mi je još jednom prebacila: "Jesam li ti lepo rekla da usporiš!" Šta reći, drugi put - pamet u glavu!", kaže pevač.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>