Region

Svet

X Factor Adria: Superfinalisti su Doktori, Maid, Daniel, Lukijan i Tamara!

Superfinalisti šoua X Factor Adria su: muška petorka Doktori, Maid Hećimović, Daniel Kajmakoski, Lukijan Ivanović i Tamara Milanović i oni će se 23. marta boriti na velikoj bini Kombank Arene.

X Factor Adria: Superfinalisti su Doktori, Maid, Daniel, Lukijan i Tamara!X Factor Adria: Keli Roland peva u velikom finalu takmičenja?
Uz prisustvo nekoliko svetskih zvezda, ovi superfinalisti će 23. marta dati sve od sebe da se izbore za svetski priznatu prestižnu titulu koju nosi takmičenje kao što je X Factor Adria.

X Factor Adria: Ispala Ilma Karahmet, Maid Hećimović posle duela odlazi u superfinale!
Posle višemesečne borbe i sjajne zabave kraj malih ekrana, stigli smo do samog kraja. Rastanak će tamičarima sigurno najteže pasti, ali i njihovim mentorima Emini Jahović, Željku Joksimoviću, Kikiju Lesendriću i Kristini Kovač, s obzirom da su se svi poprilično vezali za svoje kandidate.

Do sada smo gledali audicije, kao i brojne faze takmičenja, dok je poslednjih dva meseca bilo posvećeno lajv emisijama u kojima se polako dolazilo do petorke koju čine superfinalisti ovog takmičenja, a sada nam preostaje da nestrpljivo čekamo 23. mart kada ćemo konačno znati ko odnosi pobedu u prvoj sezoni regioanalnog "X Factora".

Autor: B.B. , M.P.
Foto: Ilustracija/Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>