Region

Svet

X Factor Adria: Ispala Ilma Karahmet, Maid Hećimović posle duela odlazi u superfinale!

Ilma Karahmet ispala je iz osmog lajva šoua "X Factor Adria", nakon što se u duelu našla sa Maidom Hećimović, a razlog za to uglavnom je bio što ima samo 13 godina.

X Factor Adria: Ispala Ilma Karahmet, Maid Hećimović posle duela odlazi u superfinale!



X Factor Adria: Ilma Karahmet pobrala pohvale! Kristina Kovač - Tvoji visoki tonovi otvore novi svet!
Posle glasanja publike u duelu su se našli Maid Hećimović i mlada Ilma Karahmet. Iako su se oboje nadali da neće morati da izvedu pesmu spasa, koju je ovog puta birala publika, njih dvoje imali su najmanje glasova i u osmom lajvu X Factora Adria jedan takmičar morao je da ispadne.

Prvi je na binu izašao Maid, koji je pevao "Odiseju", a zatim je prišao Ilmi, poljubio je i poželeo joj sreću. Mlada pevačica izvela je "Korake ti znam", pesmu za koju je rekla da je u potpunosti u njenom stilu. Željko je prvi komentarisao. "Iznenađen sam ovakvim glasanjem publike i po meni je to frapantno. Ilma, siguran sam da najbolje pevaš od svih pevača u X Factoru, siguran sam da ćeš napraviti veliku karijeru i isto tako sam siguran da je ovo Maidovih pet minuta, i njega ostavljam u takmičenju". Kiki je bio sledeći:

X Factor Adria: Maid Hećimović za početak osmog lajva - Nije ljubav stvar!
"Kao i Željko, iznenađen sam situacijom. Glasam da Maid ide kući, samo zato što mislim da je Ilma prva ta koja je X Factoru dala x faktor". Nakon njega, došao je red na Kristinu: "Kad su ovako dobri pevači u pitanju, čovek se oslanja na generalni utisak i koliko god me bolelo da to kažem, glasaću da Ilma ide kući", rekla je Kristina i opravdala svoj glas time što je Ilma premlada.

Emina Jahović bila je ta koja će odlučiti da li prepušta sve publici ili šalje nekoga od njih direktno van takmičenja, a ona je svoj glas dala Maidu: "Znam šta znači imati 30 godina, a još nemati svoju pesmu", rekla je Emina neposredno pre nego što je glasala.

Autor: M.P.
Foto: Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>